Over G!DS Wageningen

G!DS Wageningen is de opvolger van Zoeklamp, de site die in 2006/2007 ontwikkeld werd door de bblthk in opdracht van de gemeente Wageningen.

G!DS Wageningen is het digitale informatiepunt over culturele, educatieve en maatschappelijke organisaties en hun activiteiten. Deze site heeft tot doel om actuele en complete informatie te bieden aan de inwoners en instellingen in Wageningen; een filmliefhebber wil weten welke film er vanavond draait in Wageningen; een ouder zoekt een basisschool die past bij zijn/haar levensbeschouwing; een voetballiefhebber wil weten of er een toernooi is; een basketballer zoekt een club; een school zoekt producten in het kader van de lessen cultuureducatie; een gelovige zoekt een moskee of kerk; een nieuwe inwoner wil weten of er een homeopatische huisarts is; een veteraan wil weten wat er allemaal op 4/5 mei te doen is. Kortom één plek waar alles in/over en van Wageningen te vinden is.

Om bovenstaand doel te bereiken is een inspanning vereist van alle organisaties die op één of meer van de gebieden cultuur, educatie en maatschappij hun werkterrein hebben. Meedoen dus! En er daardoor met elkaar voor zorgen dat deze site een bindmiddel wordt voor de Wageningse samenleving. Bovendien biedt deze site organisaties de kans om hun activiteiten in samenhang met anderen te presenteren.

Meedoen houdt in dat de adresgegevens en het aanbod van evenementen en diensten van uw organisatie door u zelf worden ingevoerd, beheerd en regelmatig geactualiseerd. U kunt zich aanmelden door het formulier bij 'meedoen in G!DS Wageningen' in te vullen.

De eindredactie over de ingevoerde gegevens ligt in handen van de bblthk.